back

Шановні жителі області!

09-04-2014 | 10:45

У рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля», що поводиться на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року № 777, на території Чернігівської області 12 квітня відбудуться заходи до Дня благоустрою територій населених пунктів.

Головною метою проведення акції «За чисте довкілля» є, перш за все, покращення санітарного стану населених пунктів, очищення місцевих водоймищ, приведення у охайний вигляд міст, селищ та сіл області, здійснення робіт з благоустрою та озеленення вулиць, прибудинкових територій, місць загального користування та відпочинку.

Закликаємо громадський актив області та всіх небайдужих громадян долучитися до проведення акцій з упорядкування, благоустрою та озеленення Чернігівщини.

Запрошуємо представників регіональних мас-медіа до висвітлення проведення в області Дня благоустрою територій населених пунктів.

За додатковою інформацією щодо організації проведення 12 квітня 2014 року акції «За чисте довкілля» на території м. Чернігова прохання звертатися до спеціаліста Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради — Литвинової Ольги Едуардівни (тел.: 4-32-56).

З питань участі громадян у заходах з прибирання територій інших населених пунктів області прохання звертатися до структурних підрозділів з питань ЖКГ райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міст обласного значення.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
Чернігівської облдержадміністрації