back

Голова облдержадміністрації зустрівся із срібним призером ХІ зимових Паралімпійських ігор

03-04-2014 | 14:08

З 7 по 16 березня 2014 року в м. Сочі відбулися ХІ зимові Паралімпійські ігри, на яких у неофіційному медальному заліку українська збірна зайняла четверте місце, здобувши 25 нагород: 5 золотих, 9 срібних і 11 бронзових медалей.

У складі збірної команди України представник Чернігівської області, вихованець регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" Ігор Рептюх у відкритій естафетній гонці 4 х 2,5 км став срібним призером змагань.

Ігор Рептюх – майстер спорту України міжнародного класу з лижних гонок та біатлону, член національної збірної команди України з зимових видів спорту.

Першу міжнародну нагороду (срібну медаль) завоював у 2012 році на етапі кубку світу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату у Фінляндії.

У 2013 році на чемпіонаті світу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату в Швеції здобув золоту, срібну та дві бронзові нагороди.

3 квітня зі спортсменом та його тренерами Андрієм Литвинцем та Володимиром Сторожком зустрівся голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко.

Очільник області назвав виступ Ігоря на Паралімпійських іграх гідним прикладом для всіх чернігівських та українських спортсменів, для молоді. Володимир Івашко висловив щиру подяку тренерам за примноження слави рідної Чернігівщини та України, побажав їм нових перемог на головних аренах світу, а також вручив Почесні грамоти та подарунки.


Прес-служба облдержадміністрації