back

«Без зв’язку нема перемоги!» Лісівники — Українській Армії

02-04-2014 | 14:50

У нинішньому році для всіх українців гасло «Народ і армія єдині!» наповнилося дієвим змістом. Кожен , чим може, намагається допомогти нашій армії, щоб вона була могутньою і боєздатною.

Чернігівські лісівники дружно підставили своє надійне плече Гончарівському навчальному центру Міністерства оборони України, який перебуває у Городнянському районі — на кордоні з Росією.

За ініціативи начальника Чернігівського ОУЛМГ Валерія Лозицького лісівники Сіверщини звернулися до керівництва військової частини з нагальним питанням, що сьогодні найнеобхідніше для бійців на українсько-російському кордоні.

А 2 квітня в обласному управлінні лісового та мисливського господарства було вручено 20 радіостанцій полку зв’язку. Його начальник майор Дмитро Смолкін підкреслив, що без служби зв’язку — нема перемоги. Зворушено дякували за цю суттєву підтримку старший радіотелефоніст Ярослав Дужий і водій-електрик Сергій Чеботар.

У березні лісівники надали допомогу Українській армії на суму понад 75 тисяч грн. Це — 6 330 літрів пального та радіостанції. Всі 11 державних лісогосподарських підприємств допомагали нашим воїнам технікою, дровами, продуктами і березовим соком їх пригощали.




За повідомленням
Чернігівського ОУЛМГ