back

Віце-прем`єр-міністр України Віктор Слаута зустрівся з активом області

20-04-2010 | 16:59

Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулася зустріч віце-прем'єр-міністра України Віктора Слаути з адміністративно-господарським активом Чернігівщини з актуальних питань соціально-економічного розвитку області.

На початку зустрічі Віктор Слаута оголосив Укази Президента України Віктора Януковича № 551/2010 про звільнення голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка у зв'язку із закінченням строку повноважень Президента України та № 552/2010 про призначення Володимира Хоменка головою Чернігівської обласної державної адміністрації.

Як зазначив у своєму виступі Володимир Хоменко, він робитиме усе можливе, щоб виправдати виявлену керівництвом держави довіру очолити роботу обласної держадміністрації щодо реалізації в області державної політики по виведенню країни з кризи. Він також зауважив, що виконання наданих повноважень сприймає і як високий обов’язок перед жителями області щодо покращання рівня життя людей.

«Хочу запевнити, що докладу максимум зусиль до мобілізації потужного потенціалу Чернігівщини на виконання завдань, передбачених Державною програмою економічного і соціального розвитку, щоб створити сприятливі умови для стабілізації і розвитку економіки краю.

Усі ми маємо зрозуміти, що на нас чекає дуже напружена і відповідальна робота з подолання наслідків кризи та виведення нашого регіону на достойний самодостатній рівень розвитку. І лише спільними зусиллями, згуртованою самовідданою роботою зможемо забезпечити виконання завдань, що стоять перед нами на сучасному етапі, які перед нами ставить Президент нашої держави» - наголосив Володимир Хоменко.

У свою чергу віце-прем'єр-міністр України Віктор Слаута висловив впевненість у тому, що консолідація спільних зусиль і злагоджена робота усіх гілок влади дозволить піднятися аграрній Чернігівській області на щабель вище та покращити наявні показники соціально-економічного розвитку області.

Прес-служба облдержадміністрації