back

У рамках акції «Зі святом Перемоги»

06-05-2010 | 18:46

До 65-ї річниці Великої Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, у рамках акції «Зі святом Перемоги», перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко привітав зі святом ветеранів-фронтовиків, жителів обласного центру Івана Васильовича Бойка і Дмитра Федоровича Джевага та Чернігівського району Василя Михайловича Сотниченка та Олексія Миколайовича Селівона.

За дорученням Президента України, Станіслав Прокопенко вручив ветеранам ювілейні медалі „65 лет Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945гг.” та подяки голови обласної державної адміністрації за проявлену мужність у роки Великої Вітчизняної війни, вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, героїко-патріотичне виховання молоді.

Вітаючи ветеранів, перший заступник голови облдержадміністрації зазначив, що увага до учасників війни з боку обласної влади не обмежуватиметься вітаннями лише на свята. За його словами, щоденна турбота і увага до ветеранів, вирішення їх проблем є святим обов’язком нащадків і запорукою довіри до влади тих, хто виборов для нас мир і свободу.

До свята ветерани отримали цінні подарунки та продуктові набори до святкового столу.

Прес-служба облдержадміністрації