back

Засідання оргкомітету з підготовки фестивалю «Київська Русь»

12-08-2011 | 12:29

27 серпня у селищі Любеч Ріпкинського району відбудеться ІV відритий фестиваль традиційної слов’янської культури та бойових єдиноборств «Київська Русь», який цього року проходитиме у рамках відзначення 20-річчя незалежності України.

З метою належної організації фестивалю та забезпечення проведення всіх заходів на високому рівні 11 серпня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віктора Тканка відбулось виїзне засідання організаційного комітету.

Учасники засідання обговорили орієнтовний план проведення фестивалю, звернули увагу на необхідність широкого анонсування свята для залучення якнайбільшої кількості гостей.

Цього року на фестивалі традиційної слов’янської культури та бойових єдиноборств «Київська Русь» очікують гостей — представників Національної спілки художників України, творчі колективи не лише з різних областей України, а й з-за кордону, в тому числі в перше — з Хорватії, Сербії ті Кіпру. Також працюватиме традиційна виставка «Містечко майстрів», експозиції територіальних громад Ріпкинського та сусідніх районів області, діятиме «Дитяче містечко», відбудеться акція «Всеукраїнська рушникова доріжка».

Учасники та гості фестивалю зможуть побачити оновлені об’єкти історико-археологічного музейного комплексу «Древній Любеч», виставку скульптурних робіт, виготовлених учасниками симпозіуму скульпторів, який проходив у Любечі у липні ц. р.

На засідання оргкомітету також обговорено заходи з дотримання громадського порядку, забезпечення харчування гостей та учасників свята та інші питання.

За інформацією Управління з питань внутрішньої політики
та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації