back

Обговорено шляхи подальшої співпраці між владою та ветеранським активом Чернігівщини

27-03-2014 | 09:45

27 березня голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко зустрівся з головою обласної організації ветеранів Анатолієм Москаленком.

В ході зустрічі Анатолій Москаленко поінформував очільника області про діяльність обласної організації ветеранів та висловив пропозиції щодо подальшої співпраці між владою та ветеранським активом Чернігівщини.

Зокрема, це стосується надання соціальних послуг найуразливішим категоріям населення, соціального та медичного обслуговування ветеранів, життєдіяльності первинних ветеранських організацій, відновлення й реконструкції братських могил та пам’ятних місць, які мають відношення до Великої вітчизняної війни, патріотичного виховання молоді та інше. Також обговорено підготовку до відзначення 69-ї річниці Перемоги.

Голова облдержадміністрації подякував Анатолію Москаленку та усьому ветеранському активу області за активну громадську позицію, роботу, яка ведеться в регіоні у напрямку вирішення нагальних потреб ветеранів та запевнив, що підтримка та співпраця з ветеранською організацією і надалі буде залишатися одним із пріоритетних напрямків роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування області.


Прес-служба облдержадміністрації