back

Відзначено 22 річницю з дня створення Служби безпеки України

25-03-2014 | 15:41

25 березня Служба безпеки України відзначає 22 річницю з дня свого створення. Цього дня у 1992 році Верховна Рада ухвалила Закон "Про Службу безпеки України", який склав правову основу діяльності вітчизняної спецслужби.

У день професійного свята в Управлінні СБ України в Чернігівській області з цієї нагоди відбулися урочисті заходи, у яких взяли участь голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко, голова обласної Ради Микола Звєрєв, перший заступник голови міської ради Микола Миргородський, а також керівники правоохоронних органів, виконавчої та судової влади області.

З вступним словом до присутніх звернувся начальник Управління Служби безпеки України в Чернігівській області полковник Олександр Довженко. Він привітав особовий склад зі святом і побажав колегам міцного здоров’я та вагомих успіхів у роботі на благо нашої держави та всього українського народу.

Голова облдержадміністрації Володимир Івашко у вітальному слові наголосив, що особливої актуальності діяльність співробітників служби безпеки набуває сьогодні, коли внаслідок загострення суспільно-політичної ситуації виникла реальна загроза територіальній цілісності та суверенітету нашої держави.

«Нагальна вимога сьогодення – зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави, а також вдосконалення форм та методів реалізації державної антикорупційної політики.

Упевнений, що особовий склад Управління має достатній потенціал, аби завдання, які ставить перед нами час, були виконані належним чином, а головним пріоритетом при їх виконанні стало неухильне дотримання норм законності, повага до прав і гідності людини», - підкреслив очільник області.

Співробітників Служби безпеки України привітали представники законодавчої та виконавчої гілок влади, колеги з інших правоохоронних органів. Усі виступаючі дали високу оцінку діяльності працівників спецслужби в напрямку захисту національної державності, протидії корупції, організованій злочинності, попередження та викриття злочинів у сфері управління та економіки.

Кращі працівники Управління за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, наполегливу працю та високі досягнення в службі були заохочені грамотами та спеціальними відзнаками. Також співробітникам Управління з нагоди професійного свята були вручені ключі від квартир.



Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області