back

Голова Держприкордонслужби перевірив готовність прикордонників Чернігівщини

25-03-2014 | 10:11

24 березня на Чернігівщині перебував Голова Державної прикордонної служби України, Генерал армії Микола Литвин.

Мета робочої поїздки – організація посилення охорони державного кордону, взаємодії та координації дій всіх структур в умовах можливих проявів військової агресії з боку російської сторони.

Голову Держприкордонслужби супроводжували голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко та начальник Чернігівського прикордонного загону Олександр Птиця.

- Робоча поїздка, яка направлена на те, щоб ми серйозно посилили охорону і оборону державного кордону від будь-яких раптовостей, які можуть виникати, особливо пов'язаних з порушенням територіальної цілісності, з недоторканістю державного кордону України. Тому прикордонники ЗСУ і місцеві органи влади роблять все для того, щоб захистити свою територію, щоб наші громадяни, які живуть у прикордонних контрольованих районах, в області, відчували безпеку, тому ми все життя присвятили військовій службі, охороні державного кордону. Зараз ми повинні продемонструвати мир і спокій на наших кордонах і захистити наш кордон, - підкреслив Микола Литвин.

Щодо стану справ на кордоні з Росією, Голові Державної прикордонної служби України доповів начальник Чернігівського прикордонного загону Олександр Птиця, після чого Генерал армії України Микола Литвин відмітив, що прикордонники готові до захисту кордону України.


Прес-служба облдержадміністрації