back

Чернігівщина долучилася до Всеукраїнського дня благоустрою

26-04-2010 | 13:48

У Всеукраїнський день благоустрою, який за ініціативою Президента України Віктора Януковича пройшов 24 квітня, представники обласних та районних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, працівники підприємств, установ, організацій та комунальних служб взяли участь у заходах з озеленення, санітарної очистки і благоустрою населених пунктів та впорядкуванні меморіальних пам’яток періоду Великої Вітчизняної війни 1941—1945 років до 65-ї річниці Великої Перемоги.

Від органів центральної виконавчої влади участь у проведенні Всеукраїнського дня благоустрою взяв Василь Регурецький – заступник голови Державної податкової адміністрації України, яка закріплена за Чернігівською областю.

Разом з головою облдержадміністрації Володимиром Хоменком він побував у Чернігівському, Менському, Щорському та Козелецькому районах.

Також голова обласної адміністрації Володимир Хоменко, заступник голови Державної податкової адміністрації України Василь Регурецький, заступники голови облдержадміністрації та низка керівників обласних служб та підрозділів облдержадміністрації взяли участь у роботах по облаштуванню території музейно-меморіального комплексу партизанської слави «Лісоград» у Щорському районі.

Зокрема, проведено санітарну рубку та прорідження 1, 5 га столітнього соснового лісу, територія комплексу розчищена від гілок та сухої деревини.

Прес-служба облдержадміністрації