back

Звернення Громадської ради до керівництва області

21-03-2014 | 11:20

Голові Чернігівської обласної
державної адміністрації
Володимиру Івашку,
голові Чернігівської обласної ради
Миколі Зверєву,
громаді Чернігівщини

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Наша рідна країна переживає дуже складні часи — інтервенцію, захоплення територій, зради, спроби розколу суспільства, людські жертви... Мета одна — знищення незалежності нашої країни.

Держава, громадянське суспільство нині проходить випробування на міцність та зрілість. Перед кожним українцем нині вибір: або проявити себе громадянином вільної і незалежної України, або стати безправним рабом на своїй землі.

Беручи до уваги події, які розгортаються на Україні і на нашій рідній Чернігівщині зокрема, пропонуємо очільникам області рекомендувати місцевим органам влади, державним та комунальним підприємствам, установам та організаціям розмістити на своїх приміщеннях державні символи України, зокрема встановити Державний Прапор України.

Державний Прапор України як символ країни, втілення її честі та гідності має постійно майоріти на будинках центральних та місцевих органів законодавчої і виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, на будинках інших державних організацій та установ.

Звертаємось до керівників недержавних установ та організацій, комунальних закладів, підприємців, власників торговельних мереж, закладів культури та освіти, власників автотранспорту та всіх небайдужих громадян — із закликом використовувати символи України в повсякденному житті.

Звертаємось до жителів області з проханням підтримати вітчизняного виробника. Кожна гривня податків, які платить вітчизняний бізнес — це цеглинка для розбудови нашої обороноздатності, підтримки української армії.

Громадська рада при Чернігівській
обласній державній адміністрації