back

Традиційні щорічні загальні збори Чернігівського земляцтва у Києві

01-03-2010 | 17:04

Традиційні щорічні загальні збори Чернігівського земляцтва у Києві відбулися у столичному Палаці спорту 26 лютого 2010 року.

Вихідці з Чернігівщини, що зараз мешкають у столиці України, - народні депутати, бізнесмени, науковці, митці, громадські діячі та делегації їхніх земляків з усіх районів області цього року зустрілися, аби підбити підсумки діяльності за минулий 2009 рік.

На цьогорічних зборах Чернігівського земляцтва відбулося підписання угоди про співпрацю між Чернігівською областю та Чернігівським земляцтвом. Угоду підписали голова Чернігівського земляцтва Віктор Ткаченко, голова Чернігівської обласної ради Наталія Романова та заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Наталія Білоус.

Також на зборах працювала виставка декоративно-ужиткового мистецтва Чернігівської області, серед якої своєю колоритністю та широким розмаїттям роздаткових матеріалів приваблювала виставка «Чернігівщина-туристична». Саме на зборах Чернігівського земляцтва у Києві, головне управління культури, туризму і охорони культурної спадщини Чернігівської ОДА представило відвідувачам фільм про туристичний потенціал Чернігівщини – «Сіверський дивосвіт».

Головне управління культури,
туризму і охорони культурної спадщини