back

Володимир Івашко: «Державні кошти повинні витрачатися ефективно»

20-03-2014 | 13:18

На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час засідання Колегії Головного управління Державної казначейської служби України у Чернігівській області, на якій розглянуто підсумки роботи Головного управління за 2013 рік та окреслені завдання казначейських органів на 2014 рік.

Як відзначив очільник області, в умовах непростої суспільно-політичної ситуації органи виконавчої влади повинні працювати чітко і злагоджено, виконуючи свої функції чесно та професійно.

За словами Володимира Івашка, враховуючи складне матеріальне становище в країні, на казначейську службу області покладено велику відповідальність за розпорядження фінансовими ресурсами. Отже, слід розставити правильні акценти та активізувати роботу у напрямку забезпечення своєчасного проведення усіх платежів розпорядників та одержувачів коштів місцевих бюджетів за захищеними напрямками видатків.

- Державні кошти повинні витрачатися ефективно, а соціально значимі проплати надходити вчасно, - підкреслив голова облдержадміністрації.

Також Володимир Івашко акцентував увагу присутніх на посиленні виконавської дисципліни та закликав їх проводити свою роботу більш відкрито, постійно спілкуватися з людьми та надавати їм необхідні пояснення.


Прес-служба облдержадміністрації