back

Володимир Івашко провів прийом громадян з особистих питань

17-03-2014 | 16:34

17 березня голова обласної державної адміністрації Володимир Івашко провів прийом громадян з особистих питань.

До очільника області звернулися люди які внесли кошти і чекають житло від ПАТ «БК «Домобудівник». Ця компанія не побудувала у встановлені терміни два 9-поверхові будинки – на 90 і 36 квартир – у кварталі вулиць Глібова і Красносільського у м. Чернігові. Хоча кредитори сплатили за це майно гроші, передбачені угодами.

Як підкреслив Володимир Івашко, влада зацікавлена у якнайшвидшому вирішенні даного питання та зробить все можливе для того, щоб ошукані люди отримали житло. Для цього нею вживаються певні організаційно-правові кроки, які дадуть результати вже найближчим часом. Зокрема, за дорученням голови облдержадміністрації готується розпорядження щодо створення робочої групи з питань вивчення законності витрачання бюджетних коштів щодо фінансування та придбання житла ПАТ «Будівельна компанія «Домобудівник» для соціально незахищених категорій громадян.

Також під час прийому порушувалися питання стосовно удосконалення порядку організації особистого прийому громадян керівниками обласних установ та організацій; допомоги по ремонту житла; вирішення земельних питань, а також щодо порушень в організації пасажирських перевезень в області.

За результатами розгляду звернень голова облдержадміністрації Володимир Івашко дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів детально розглянути та відпрацювати порушені на прийомі питання з метою вирішення їх в межах чинного законодавства та наголосив, що розв’язання кожної проблемної ситуації триматиме на особистому контролі.


Прес-служба облдержадміністрації