back

Голова облдержадміністрації провів телефонну розмову з командиром морського тральщика «Чернігів»

17-03-2014 | 09:56

Рівень бойової готовності команди морського тральщика “Чернігів”, який перебуває в місці своєї постійної дислокації в бухті поблизу села Новоозерне в Північному Криму, залишається на висоті.

Про це в ході телефонної розмови голові обласної державної адміністрації Володимиру Івашку доповів командир корабля, капітан 3 рангу Борис Палій.

Він також передав вимпел із зображенням корабля, на зворотній стороні якого зробив надпис: «От экипажа мтщ «Чернигов» всей Черниговской области. Мы с народом Украины! Слава!!! Украине!!!»

У свою чергу очільник області висловив підтримку екіпажу тральщика та запевнив командира у готовності в разі потреби надати екіпажу корабля всю необхідну допомогу.

Від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Івашка та голови обласної ради Миколи Звєрєва на адресу тральщика надійшов лист підтримки, який сьогодні зранку був зачитаний команді корабля.

Дорогі земляки!

Від імені жителів Чернігово-Сіверського краю висловлюємо вам щиру вдячність за те, що у цей складний та відповідальний для нашої країни час екіпаж морського тральщика «Чернігів» є прикладом вірності військовій присязі та Українському народу.

Підтримуємо вас у святій справі захищати Вітчизну. Бажаємо міцності духу, витримки та мужності.

Нехай Господь та віра у майбутнє єдиної Соборної України додають вам сил і наснаги!


Прес-служба облдержадміністрації