back

До Міжнародного дня прав жінок і миру

06-03-2014 | 17:03

6 березня у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка пройшли урочисті збори та святковий концерт, присвячені Міжнародному дню жінок і миру.

Вітаючи жінок зі святом, голова облдержадміністрації Володимир Івашко назвав символічним святкування Міжнародного жіночого дня саме на початку весни, адже образ жінки втілює сутність життєвих сил, що дають початок народженню і розквіту кожної людини.

Володимир Івашко звернувся до усіх жінок Чернігово-Сіверського краю зі словами вдячності за любов і вірність, душевне тепло і відчуття краси, якими вони збагачують світ.

«Щиро бажаю, щоб не тільки у святкові дні ми, чоловіки, оточували вас увагою і турботою, доводили вам свою відданість. Адже головною ознакою чоловічої мужності і сили є готовність конкретними ділами підтвердити кожне своє слово». – зазначив очільник області та вручив відзнаки облдержадміністрації.

Привітали з весняним святом жінок та вручили їм нагороди також голова обласної ради Микола Звєрєв та Чернігівський міський голова Олександр Соколов.

Прес-служба облдержадміністрації