back

Нарада з питань організованого проведення Міжнародного дитячого свята «Слов’янської дружби джерело – 2010»

25-05-2010 | 14:23

25 травня відбулася нарада з питань підготовки та проведення Міжнародного дитячого свята «Слов’янської дружби джерело – 2010», яку провів заступник голови облдержадміністрації Віктор Тканко.

Це традиційне свято проходить протягом останніх 15 років до Міжнародного Дня захисту дітей на кордоні трьох країн у с. Сеньківка Городнянського району за участю дитячих делегацій та офіційних осіб Брянської, Гомельської та Чернігівської областей.

Зараз триває підготовка до свята, яке буде проведено 29-30 травня. Цьогорічне свято пройде під гаслом «Ми перемогли разом!», і присвячується 65-річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський закцентував увагу присутніх на створенні належних умов під час перебування дитячих делегацій на території Чернігівської області. Він висловив прохання до представників Чернігівського прикордонного загону, Чернігівської митниці щодо безперешкодного проходження державного кордону делегаціями з сусідніх країн та представників УМВС України в області, і безпосередньо до відділу Державтоінспекції для забезпечення супроводу транспортних засобів Російської Федерації та Республіки Білорусь.

Підбиваючи підсумки наради, Віктор Тканко наголосив на необхідності забезпечення високого рівня організації та проведення свята.

Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації