back

Голова облдержадміністрації привітав з ювілеєм 8 навчальний центр Державної спеціальної транспортної служби

02-05-2010 | 12:10

З нагоди 60-ї річниці створення 8 навчального центру Держспецтрансслужби на Красній площі Чернігова пройшов урочистий огляд-парад і виставка військової техніки.

З ювілеєм керівництво та особовий склад навчального центру привітав голова облдержадміністрації Володимир Хоменко.

Він, зокрема, зазначив, що за ці 60 років воїни-залізничники залишили по собі добру згадку на будівництві багатьох народногосподарських об’єктів від Байкалу до Вісли. Неоціненна допомога була надана і при виконанні завдань з ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній станції та землетрусу у Вірменії.

«Навчальний центр по праву носить почесне найменування Чернігівський. За багато років зроблено величезний внесок у розвиток регіону. Чернігівщина вдячна вам за побудовані мости і дороги, відновлені історичні пам’ятки та промислові підприємства», - сказав керівник області.

Він також висловив впевненість у тому, що патріотичний дух та високий професіоналізм воїнів, що нині служать у славетному навчальному центрі, будуть запорукою успішного виконання усіх відповідальних завдань, поставлених командуванням.

Звертаючись до ветеранів частини, Володимир Хоменко назвав ювілей символом нерозривного зв’язку поколінь і спадкоємності військових традицій, спільним святом нинішніх захисників Вітчизни та усіх воїнів, які за мирних часів здобули немеркнучу славу.

У святкуванні ювілею навчального центру також взяли участь Чернігівський міський голова Олександр Соколов, Голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Міністерства транспорту та зв’язку України генерал-лейтенант Микола Мальков, представники залізничних військ Російської Федерації та Республіки Білорусь, представники трудових колективів , громадських організацій, ветерани війни та Збройних Сил.

Прес-служба облдержадміністрації