back

Підсумки І туру Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець”

08-06-2010 | 15:15

Результати І туру цьогорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець” серед учасників Чернігівської області підсумували члени організаційного комітету, співголовами якого є заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець та заступник начальника Управління державної служби ГУДС України в Чернігівській області Ірина Протченко, під час чергового засідання, яке відбулось 8 червня.

Як повідомила Ірина Борисівна, загалом в І турі Конкурсу взяли участь 165 державних службовців. З них 61 - в номінації „Кращий керівник” та 104 - в номінації „Кращий спеціаліст”.

За кількістю учасників І туру Конкурсу лідирують Новгород-Сіверська РДА (16), Ічнянська РДА (15), Сосницька РДА (15), високу активність проявили державні службовці Бахмацької РДА (13) та Щорської РДА (11).

Учасники пройшли комплексне тестування на знання Конституції України, законодавства про державну службу, специфіки функціональних повноважень державного органу, також вони продемонстрували свої вміння складати діловий документ і користуватися комп’ютером.

Переможцями I туру стали 45 державних службовців області. За рішенням оргкомітету всі вони братимуть участь у ІІ турі Конкурсу, який передбачає співбесіду з питань державного управління, виконання практичного завдання стосовно службової етики і етикету, публічний виступ у рамках круглого столу.

Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації