back

Володимир Івашко приступив до виконання обов’язків голови обласної державної адміністрації

03-03-2014 | 17:15

3 березня новопризначений голова облдержадміністрації Володимир Івашко провів засідання оперативного штабу по координації спільних дій щодо забезпечення стабільної ситуації в області.

У засіданні взяли участь народний депутат України Сергій Аверченко, перший заступник голови облдержадміністрації, керівники правоохоронних органів, структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних управлінь та організацій.

На початку засідання Володимир Івашко повідомив присутнім, що відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації» перший заступник, заступники голови облдержадміністрації подали заяви про припинення повноважень. Він наголосив, що до остаточного вирішення кадрових питань вони продовжують виконувати свої функціональні обов’язки в межах чинного законодавства.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що у зв’язку із виникненням зовнішньої загрози існує необхідність постійної координації роботи всіх служб та відомств з метою забезпечення захисту конституційних прав і свобод громадян, дотримання законності та правопорядку в області.


Прес-служба облдержадміністрації