back

Вшанували кращих вчителів Чернігівщини

10-02-2010 | 17:31

10 лютого в Обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка відбулося урочисте вшанування переможців та лауреатів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу „Учитель року – 2010”.

У рамках свята окрім нагородження найкращих педагогів відбулася ще одна приємна подія – вручення ключів від шкільних автобусів.

Заступник міністра освіти і науки України Павло Полянський та начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський вручили ключі від автобусів, які надійшли в область за проектом співпраці зі Світовим банком. Павло Полянський нагадав той факт, що Чернігівська область одна з перших долучилася до цієї програми, в чому заслуга керівництва облдержадміністрації та управління освіти і науки.

Автобуси отримали Куликівський, Менський, Ріпкинський, Борзнянський, Коропський, Чернігівський райони.

У свою чергу керівники районних відділів освіти, користуючись нагодою, висловили побажання, щоб їм допомагали з придбанням не лише автобусів, а й паливно-мастильних матеріалів, кошти на які виділяються по незахищених статтях, через що останнім часом виникає багато проблем.

Та навіть згадки про проблеми не зіпсували освітянам святкового настрою. Вітаючи переможців, заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус відзначила активну участь учителів Чернігівщини в конкурсі і побажала їм подальших перемог на всеукраїнському рівні, а також миру, злагоди, впевненості у завтрашньому дні.

Переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2010»

Любонько Алла Аркадіївна – учитель математики спеціалізованої школи фізико-математичного профілю № 12 м. Чернігова, старший учитель, переможець у номінації «математика».

Сусло Ольга Іванівна - учитель правознавства Ріпкинської школи № 2, вчитель-методист - переможець у номінації «правознавство».

Бовда Ірина Петрівна – учитель хімії ліцею № 15 м. Чернігова, учитель-методист, «Відмінник освіти України» - переможець у номінації «хімія».

Буяло Оксана Миколаївна - учитель географії Бобровицької гімназії - переможець у номінації «географія».

Калайда Світлана Миколаївна - учитель трудового навчання Ріпкинської гімназії - переможець у номінації «трудове навчання».

Управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації