back

Захистимо від туберкульозу себе, і тих, хто поруч!

19-02-2014 | 11:33

З метою привернення уваги суспільства до проблем найбільш незахищених верств населення – інвалідів, одиноких людей похилого віку, безпритульних та хворих на туберкульоз громадян, дітей-сиріт, малозабезпечених родин, дітей, які опинилися в тяжкій життєвій ситуації, виявлення і підтримку цих категорій в області у період з 24 лютого по 24 березня поточного року організаціями Товариства Червоного Хреста України буде проводитись місячник боротьби з туберкульозом під гаслом «Захистимо від туберкульозу себе, і тих, хто поруч!».

Мета місячника – збір коштів, одягу, взуття, засобів гігієни, постільної білизни, продуктів харчування та надання гуманітарної й фінансової допомоги найбільш вразливим категоріям населення. За рахунок зібраних пожертвувань адресну допомогу – матеріальну та натуральну – отримають інваліди, одинокі люди похилого віку, діти-сироти, біженці, безпритульні та хворі на туберкульоз.

Якщо кожен із нас зробить хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, милосердя на нашій землі стане більше! Чернігівська обласна організація Товариства Червоного Хреста знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Щорса, 1-Б, тел. (04622) 4-00-92; 4-02-42. Банки одягу знаходяться в кожній міській та районних організаціях, в м. Чернігові за адресою: проспект Миру, 44, тел. 660-822.


Чернігівська обласна організація
Товариства Червоного Хреста