back

Нова школа в с.Старий Білоус готова прийняти школярів

30-08-2008 | 14:04

29 серпня за участю заступника голови облдержадміністрації Олександра Бєльського відбувся прийом державною комісією збудованої загальноосвітньої школи в с.Старий Білоус Чернігівського району.

Будівництво школи було проведено у досить стислі терміни.

Як зазначив Олександр Олександрович, виконання цих термінів забезпечила добре організована робота та професіоналізм головного виконавця – це генпідрядна та головна субпідрядна організації ВАТ „Домобудівник” під керівництвом Анатолія Рогового. Оскільки попередній генпідрядник не мав необхідні сили для виконання робіт „під ключ” вчасно, оперативно визначившись з розподілом обсягів робіт по субпідрядних організаціях, командою Анатолія Рогового був розроблений графік виконання робіт, після чого будівельники негайно приступили до їх виконання, працюючи у дві зміни без вихідних.

Процес будівництва весь час знаходився під контролем облдержадміністрації, зокрема, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко. Окрім тих нарад, які проводив Володимир Миколайович, кожного дня проходили робочі засідання, під час яких чітко розписувались задачі та перевірялось їх виконання.

За півтора місяця школа в с.Старий Білоус з нульового рівня, в якому вона знаходилась (покинута і незаконсервована), була добудована і підготовнлена до нового навчального року.

Будівля школи виконана на високому рівні якості: класи забезпечені сучасною технікою, партами та дошками. У класних приміщеннях – затишно, чисто, світло.

Всі члени державної комісії дали згоду на експлуатацію школи.

Підсумовуючи результати засідання комісії, Олександр Бєльський сказв:” Днями тут відбудеться свято першого дзвоника. Я думаю, що і діти, і їх батьки, які прийдуть до нової школи, будуть задоволені. Це стане найкращою винагородою для всіх, хто працювів над спорудженням та оснащенням школи.”

А у такій школі діти навчалися раніше...