back

До Дня працівників прокуратури

01-12-2009 | 17:41

1 грудня відзначається День працівників прокуратури. З нагоди свята в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм пройшли урочисті збори за участю керівництва області та міста, керівників правоохоронних органів, працівників і ветеранів прокуратури Чернігівщини.

Вітаючи присутніх, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, зокрема, зазначив, що з моменту проголошення Незалежності України прокуратура гідно виконує свою високу місію – служіння народу, забезпечення реального верховенства закону в усіх сферах нашого життя.

„Розвиток України як суверенної, демократичної держави неможливий без дотримання гарантованих Конституцією України прав і свобод людини на основі утвердження верховенства права та зміцнення правопорядку. Цей складний шлях успішно здолаємо тільки за умови належного забезпечення законності в діяльності усіх органів влади держави. Від діяльності прокуратури значною мірою залежить збереження стабільності в регіоні, громадянського миру та спокою в населених пунктах області, надійний захист кожного громадянина від злочинності та беззаконня.

Упевнений, що своєю сумлінною працею ви забезпечите ефективну протидію злочинності, надійний захист правопорядку в області,” - наголосив Володимир Хоменко.

Також з нагоди свята керівник області вручив Почесні грамоти облдержадміністрації.

Працівників і ветеранів органів прокуратури Чернігівщини також привітали прокурор області Сергій Мірошниченко, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, голова Новозаводської районної ради м. Чернігова Олександр Глиняний та заступник голови Деснянської районної ради Володимир Ананко.