back

Завершується підготовка заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

08-02-2014 | 16:23

8 лютого перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Стрілець провів нараду з керівниками відділів апарату, структурних підрозділів облдержадміністрації, представниками Чернігівської обласної спілки УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) з питань підготовки в області заходів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Були розглянуті питання формату участі офіційної делегації Чернігівщини у всеукраїнських урочистостях, що проходитимуть у Національному палаці мистецтв «Україна» у місті Києві, проведення урочистого концерту у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театр імені Т. Г. Шевченка, покладання квітів до пам’ятного знаку «Чернігівцям — воїнам-інтернаціоналістам».

Заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан відбуватимуться у всіх районах та містах області.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації