back

Чернігів. Відбулось чергове засідання президії Громадської ради

06-02-2014 | 16:57

5 лютого 2014 року відбулось чергове засідання президії Громадської ради при облдержадміністрації. Вела засідання перший заступник голови Громадської ради Наталія Проскуріна.

Було погоджено план роботи на лютий 2014 року. Зокрема, планується організувати засідання «за круглим столом» щодо проблем та перспектив забезпечення належних умов для занять фізичною культурою та спортом у області (за підсумками громадського моніторингу наявності та ефективності роботи закладів спорту та фізичної культури області).

Була визначена орієнтовна дата наступного засідання Громадської ради — 19 березня 2014 року.

Комітети Громадської ради мають до 1 березня підготувати свої пропозиції до плану роботи Громадської ради на II квартал ц.р. та обговорити проект обласного плану заходів щодо реалізації у 2014 році Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.

Також було вирішено ще раз звернутися до голови обласної державної адміністрації з запитом щодо стану підготовки проекту рішення обласної ради щодо створення РЛП «Ялівщина», яке має підготувати облдержадміністрація.


Президія Громадської ради при
Чернігівській ОДА