back

Про роботу закладів гуманітарної сфери області та пріоритети цього тижня

03-02-2014 | 18:30

3 лютого в. о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика провів нараду з керівниками структурних підрозділів з гуманітарної сфери.

У ході засідання обговорювались питання організації учбового процесу в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах у зв’язку з особливими погодними умовами, а також вирішення організаційних та фінансових проблем роботи медичних закладів області.

На нараді визначено графік та умови проведення творчих звітів районів, міст Чернігова, Ніжина та Прилук. Цього року вони будуть присвячені 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка і пройдуть під гаслом «Співаймо шану Кобзареві». Очікується, що участь у творчих звітах візьмуть більш як 4 тисячі аматорів та майстрів народної творчості регіону.

Крім того, визначено комплекс заходів, які реалізовуватимуться протягом тижня у рамках спільного пілотного проекту «Розробка регіонального плану заходів щодо трансформації інтернатних закладів, розвитку сімейних форм та удосконалення системи соціальних послуг для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування». Проект фінансується Представництвом Світового банку в Україні.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації