back

Вручено державні нагороди

28-12-2009 | 16:19

28 грудня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко вручив державні нагороди кращим працівникам різних галузей області. Звертаючись до присутніх, керівник області, зокрема, зазначив:

«Рік, що минає, виявився багатим на випробування для всіх нас. І ми повинні були їх пережити, щоб вже дещо по-іншому оцінювати себе, свою роботу та взагалі все, що відбувається в державі. Але, разом з тим, у кожного з нас також були хвилини радості і щастя. Вам же цей рік запам’ятається насамперед тим, що Президент України належно оцінив ваші успіхи, досягнення і плідну працю на благо рідного краю та всієї країни».

Згідно з Указом Президента України, за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний і культурний розвиток України, вагомі досягнення у трудовій діяльності, багаторічну сумлінну працю орденом «За мужність» III ступеня нагороджено директора комунального підприємства «Дирекція будівництва меморіального комплексу «Пам’яті героїв Крут» Валерія Сарану; орденом княгині Ольги III ступеня вчителя Рудьківської ЗОШ I-II ступенів Надію Галковську та генерального директора ВАТ «Корюківська фабрика технічних паперів» Ніну Якович.

Також присвоєні почесні звання: «Заслужений працівник культури України» письменнику, головному редактору журналу «Літературний Чернігів» Михайлу Ткачу; «Заслужений працівник сфери послуг України» начальнику комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради Ігорю Шаповалову; «Заслужений працівник соціальної сфери України» ректору Чернігівського державного інституту права, соціальних технологій та праці Василю Андрїїву, а також начальнику управління праці та соціального захисту населення Прилуцької міської ради Ганні Малиш.

Почесне звання «Заслужений лікар України» присвоєно завідувачу відділення комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська обласна лікарня» Остапу Рожилу, «Заслужений лісівник України» - директору Державного підприємства «Борзнянське лісове господарство» Леоніду Стахорському, «Заслужений донор України» мешканцю м. Бахмач Дмитру Гнідовському.

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят Володимир Хоменко побажав присутнім добра і здоров’я, миру і злагоди у родинах, віри у краще майбутнє України.