back

Володимир Хоменко: «Серед головних завдань – забезпечити стабільну роботу народногосподарського комплексу Чернігівщини»

29-01-2014 | 13:00

На цьому очільник області наголосив сьогодні під час наради за участю заступників голови облдержадміністрації та керівників структурних підрозділів.

На початку наради голова ОДА відзначив, що завдяки спільній злагодженій роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в області вдалося зберегти спокій і стабільність, конструктивний діалог між владою і громадою.

Володимир Хоменко подякував жителям області та депутатам, які продемонстрували високу громадянську свідомість, виваженість і взаєморозуміння. Керівник області також висловив переконання, що громада Чернігівщини й надалі підтверджуватиме вміння вирішувати складні суспільно-політичні виклики злагоджено і толерантно.

Голова облдержадміністрації зауважив: події останніх днів не повинні негативно відобразитися на життєдіяльності регіону. Він підкреслив: у нинішній ситуації забезпечення чіткої роботи всіх підприємств, установ та організацій є одним із найголовніших завдань і запорукою стабільності в області. За інформацією начальників департаментів та управлінь облдержадміністрації, щоденно у штатному режимі працюють служби екстреної медичної допомоги, пожежної охорони, житлово-комунального і дорожнього господарств, рятівники та енергетики.

Ситуація щодо виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, пенсій та соціальних допомог знаходиться на постійному контролі обласної та районних державних адміністрацій.

Триває активна робота над розробкою обласного бюджету, який має забезпечити нормальне функціонування закладів освіти, культури, соціальної та медичної галузі у 2014 році.

«Серед головних завдань – забезпечити стабільну роботу народногосподарського комплексу Чернігівщини, безперебійну діяльність підприємств та бюджетних установ. Для цього всі служби, які відповідають за життєзабезпечення людей, повинні працювати професійно та злагоджено», - наголосив Володимир Хоменко.


Прес-служба облдержадміністрації