back

Щоби душі людські не черствіли

21-12-2009 | 09:52

Всупереч складним зимовим погодним умовам, Святий Миколай завітав 19 грудня ц.р. у гості до майже ста дівчат з особливими потребами, які мешкають у Замглайському дитячому будинку-інтернаті Ріпкинського району.

Вони чекали цього свята зі щирою дитячою радістю, хоча вік їх різний - від 6 до 26 років.

Привітати зі святом трудовий колектив соціального закладу та їх вихованок прибули заступник голови обласної державної адміністрації Н.В.Білоус, керівники Головного управління праці та соціального захисту населення, Ріпкинської райдержадміністрації.

Н.В.Білоус з особливим сердечним теплом привітала усіх присутніх у актовій залі з прийдешніми святами, побажала здійснення у Новому році всіх заповітних мрій і передала у дарунок широкоформатний кольоровий телевізор. Від райдержадміністрації дівчата отримали солодкі подарунки.

Керівництво будинку-інтернату ознайомило гостей з умовами проживання, навчання, харчування. Йшлося також про існуючі проблеми, котрі потребують свого вирішення за підтримки керівництва області. Визначено обсяги робіт на 2010 рік, виконання яких дасть змогу поліпшити побутові умови проживаючих у будинку-інтернаті.

Повернувшись до Чернігова, Н.В.Білоус очолила свято відкриття головної ялинки області на Красній площі міста.