back

Сосниця. У центрі уваги – соціальні питання

23-01-2014 | 16:43

Аналіз результатів роботи за 2013 рік показав, що Сосницький район збільшив фінансування соціальних проектів завдяки раціональному використанню земель державної власності. Про це повідомив голова Сосницької райдержадміністрації Василь Колос після звітної доповіді за підсумками соціально-економічного розвитку району голові облдержадміністрації Володимиру Хоменку. Це стало можливим за умови плідної співпраці з керівниками підприємств, які орендують землі сільських громад. У результаті укладання таких соціальних угод сільські громади району отримали більш ніж півтора мільйона гривень додаткових надходжень на соціальні проекти.

За словами Василя Колоса, під час співбесіди голова облдержадміністрації Володимир Хоменко наголошував, що одним із першочергових завдань влади у процесі вирішення нагальних питань громади і надалі залишається взаємодія з людьми та трудовими колективами. «Нам є над чим працювати. Це і соціальні питання, і дороги, і продовження газифікації, і відкриття садочків та багато іншого», — поділився планами керівник району.

За словами очільника Сосницького району, у наступному році відзначатиметься 120-а річниця від дня народження видатного письменника, нашого земляка Олександра Петровича Довженка. Через це до району буде прикута особлива увага. Вже зараз триває підготовча робота до цієї пам’ятної дати. Наразі підготовлена проектно-кошторисна документація щодо реконструкції та розширення літературно-меморіального музею Олександра Довженка.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації