back

Голова Щорської райдержадміністрації Олександр Грабовський: «Головне досягнення минулого року — найбільший за всю історію Щорського району врожай зернових»

22-01-2014 | 16:43

Майже 50 тисяч тонн зернових вдалося виростити й зібрати аграріям Щорсівщини. Як стверджує голова райдержадміністрації Олександр Грабовський, це найбільший за всю історію цього лісового краю врожай. До здобутків минулого року керівник району відносить також зведення великого елеватора, відкриття двох доїльних залів, придбання сільгосппідприємствами більше 50 одиниць сільськогосподарської техніки. Активно запроваджуються в Щорському районі енергозберігальні технології, що в кінцевому підсумку дозволяє економити значні бюджетні кошти.

Сьогодні на часі продовження програм економічного та соціального розвитку району, забезпечення виконання бюджетів усіх рівнів. «Одне з найголовніших, найактуальніших наших завдань — ремонт доріг. І над розв’язанням цієї проблеми ми будемо працювати предметно,» — підкреслив Олександр Грабовський під час спілкування з журналістами після звіту голові Чернігівської ОДА Володимиру Хоменку.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації