back

Робота пунктів обігріву в регіоні знаходиться на постійному контролі голови облдержадміністрації

22-01-2014 | 10:09

Голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко провів зустріч з начальником Управління ДСНС України в Чернігівській області Вадимом Шулюком, під час якої розглянуто стан виконання доручень Кабінету Міністрів України щодо посилення контролю за роботою систем життєзабезпечення та розгортання пунктів обігріву в регіоні.

З 21 січня в області розпочали роботу 34 пункти обігріву населення. З них 20 стаціонарних облаштовано на базі пожежно-рятувальних підрозділів та 14 мобільних (у наметах) розміщено в обласному та районних центрах.

Крім того, в населених пунктах поблизу автотрас державного значення на випадок виникнення снігових заметів пожежно-рятувальними підрозділами спільно з місцевими органами влади визначено місця тимчасового обігріву людей (школи, клуби, придорожні кафе.

Як зазначив керівник області, під час погіршення погодних умов та різкого зниження температури, безперебійне функціонування пунктів обігріву дозволить уникнути тяжких випадків та своєчасно надати допомогу жителям Чернігівщини.

Ситуація щодо роботи пунктів обігріву в регіоні знаходиться на постійному контролі голови облдержадміністрації.


Прес-служба облдержадміністрації