back

Підписано Меморандум про співпрацю в рамках реалізації пілотного проекту

17-01-2014 | 13:53

17 січня в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика зустрівся з представниками Консорціуму Всеукраїнської громадської організації «Ліга соціальних працівників України», Міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині», які реалізують в області підготовчий етап пілотного проекту “Розробка регіонального плану заходів щодо трансформації інтернатних закладів, розвитку сімейних форм та удосконалення системи соціальних послуг для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», що фінансується Представництвом Світового банку в Україні.

Під час спілкування було обговорено питання співпраці відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації з експертами робочої групи, які мають зібрати необхідну інформацію про 4 обрані інтернатні заклади області, провести оцінку та аналіз стану забезпечення потреб дітей-сиріт та розробити детальний план заходів щодо їх трансформації на наступні шість років.

Результатом сьогоднішньої зустрічі стало підписання Меморандуму про співпрацю між Чернігівською обласною державною адміністрацією та Консорціумом Всеукраїнської громадської організації «Ліга соціальних працівників України», Міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині». Згідно якого Консорціум розробляє регіональний план заходів щодо трансформації інтернатних установ пілотної області, забезпечує виконання завдань та заходів, спрямованих на реалізацію технічного завдання проекту та вносити пропозиції до законів та нормативно-правових актів, які забезпечуватимуть реалізацію регіонального плану заходів на Чернігівщині.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації