back

Чернігівщина – одна з кращих в країні за скороченням обсягів використання природного газу

16-01-2014 | 16:00

Про це під час селекторної наради повідомив Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Під час наради розглянуто питання проходження опалювального сезону, оплати за енергоносії, стан автомобільних доріг, запобігання надзвичайним ситуаціям у зимовий період тощо. Участь у селекторній нараді взяв голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, міські голови, керівники відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації.

Як зазначив Віце-прем’єр-міністр за 2013 рік область скоротила обсяги використання природного газу на 10%, що є одним з кращих показників по країні.

Олександр Вілкул також зазначив, що задоволений рівнем розрахунків за спожитий природний газ на Чернігівщині, який становить 92%.

У свою чергу очільник області повідомив, що всі системи життєзабезпечення населення працюють у штатному режимі.

Теплом забезпечені будинки та всі об’єкти бюджетної сфери: школи, дитячі садки, лікарні.

На теплопостачальних підприємствах та котельнях бюджетної сфери створено необхідний запас твердого палива, який повністю відповідає технологічним вимогам щодо забезпечення безперебійного постачання теплової енергії.

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов на комунальних підприємствах та підприємствах, які обслуговують дорожнє господарство підготовлено спеціалізовану техніку, заготовлено кількість посипочного матеріалу та реагентів, яка відповідає плановим завданням.


Прес-служба облдержадміністрації