back

Чернігівському державному інституту права, соціальних технологій та праці – 40!

27-10-2009 | 08:22

Днями в обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбувся урочистий вечір з нагоди 40-річчя Чернігівського державного інституту права, соціальних технологій та праці.

Заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус привітала навчальний заклад зі святом та вручила Почесну грамоту обласної державної адміністрації старшому викладачу кафедри трудового права та соціального забезпечення Валентині Шитченко, від імені голови обласної державної адміністрації оголосила Подяку доценту кафедри економічної теорії Василю Кубраку.

„Сьогодні інститут – справжній осередок юридичної освіти, займає почесне місце серед вищих шкіл нашої держави та, по суті, єдиний в Україні навчальний заклад, який готує фахівців для сфери праці та соціального захисту населення. І в цьому заслуга, насамперед, викладацького складу інституту, який виховав не одне покоління української інтелігенції”, - зазначила Наталія Білоус у вітальному слові.

Також Наталія Василівна висловила сподівання, що Чернігівський державний інститут права, соціальних технологій та праці буде й надалі примножувати свої здобутки, досягати нових вершин у справі підготовки висококваліфікованих кадрів України та побажала подальших успіхів у плеканні молодої надії держави.

У святкуванні взяла участь заступник Міністра праці та соціальної політики України Олена Степаненко, яка вручила нагороди від імені Міністра.