back

Обговорено основні пріоритети проекту обласного бюджету на 2014 рік

10-01-2014 | 12:39

10 січня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко провів нараду з питань забезпечення функціонування бюджетної сфери області та підготовки до прийняття обласного бюджету 2014 року за участю керівників структурних підрозділів ОДА.

Відкриваючи нараду, очільник області закликав усіх учасників бюджетного процесу підійти з максимальною відповідальністю до формування основного фінансового документу області.

Володимир Хоменко наголосив на безумовному виконанні усіх пунктів Програми економічних реформ Президента України на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», зокрема у проекті обласного бюджету на поточний рік у повному обсязі мають бути передбачені видатки на оплату праці, енергоносії, стипендій та допомоги соціально незахищеним категоріям населення.

Крім того, при формуванні видатків обласного бюджету необхідно передбачити кошти на реалізацію державних та регіональних галузевих програм у сфері освіти, медицини, соціальної сфери, а також реалізацію середньострокової Програми соціально-економічного розвитку Чернігівської області на 2011-2015 роки «Чернігівщина-2015. Спільний шлях до добробуту».

Прес-служба облдержадміністрації