back

Головна ялинка області зібрала дітей на свято

09-01-2014 | 12:38

Щороку у ці січневі дні у Чернігівському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка запалює святкові вогники головна ялинка області.

Сьогоднішнє свято зібрало 650 дітей з усіх районів, серед яких сироти, інваліди, позбавлені батьківського піклування, діти із малозабезпечених та багатодітних сімей, а також постраждалі від наслідків аварії на ЧАЕС.

Для учасників святкування організаторами було підготовлено різноманітні розваги та конкурси. Також діти отримали солодощі та новорічні подарунки, переглянули святкову виставу «Новорічна країна казок».

Перед початком до дітей звернувся голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко.

Вітаючи юних глядачів з Новорічними та Різдвяними святами, очільник області зазначив, що минулий рік, який був оголошений Президентом України Віктором Януковичем Роком дитячої творчості, став для багатьох із них роком нових творчих здобутків, спортивних досягнень, успіхів у навчанні, а також побажав і в новому 2014 році втілення в життя найкращих планів і сподівань.

«Головне завдання, яке зараз стоїть перед вами – це, звичайно, добре вчитися, закладати той міцний фундамент, на якому ви будуватимете своє майбутнє. Адже від того, наскільки змістовно і корисно ви проведете свої шкільні роки, залежатиме здійснення ваших найсміливіших задумів.

А ще я бажаю вам рости справедливими, добрими, уважними та ввічливими людьми. Хай працьовитість і наполегливість допоможуть вам у досягненні поставленої мети». – зауважив Володимир Хоменко.

Прес-служба облдержадміністрації