back

Представлено голову Срібнянської райдержадміністрації

30-12-2013 | 11:20

Згідно з розпорядженням Президента України від 26 грудня 2013 року на посаду голови Срібнянської районної адміністрації призначено Сергія Делію, який до цього працював заступником директора з соціальної політики СТОВ «Дружба-Нова» в смт Варва.

30 грудня новопризначеного керівника активу Срібнянського району представив голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко.

Під час представлення очільник області зупинився на проблемах району та поставив завдання, які необхідно вирішити для подальшого розвитку Срібнянщини.

Це, насамперед, виконання ключових пріоритетів реформ, ініційованих Президентом України Віктором Януковичем та передбачених Національним планом дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», а також завдань, визначених програмами економічного і соціального розвитку територій.

Зокрема, у районі слід закріпити позитивні напрацювання та використовувати існуючі резерви у галузі сільського господарства.

Володимир Хоменко висловив упевненість, що спільними зусиллями виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутатського корпусу та господарюючих субєктів Срібнянського району всі окреслені завдання будуть виконані.

У представленні також взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Микола Стрілець.


Прес-служба облдержадміністрації