back

Урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника

21-10-2009 | 14:57

21 жовтня в Чернігівській обласній державній адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня автомобіліста і дорожника.

З професійним святом працівників дорожньо-транспортного комплексу привітав заступник голови, керівник апарату облдержадміністрації Володимир Приходько.

Звертаючись до учасників зустрічі, Володимир Валентинович зазначив, що у цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства та задовольняє потреби кожного громадянина.

Заступник голови облдержадміністрації побажав усім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи.

Під час заходу зазначалось, що в області постійно вдосконалюється та розширюється маршрутна мережа, в результаті чого лише за січень-вересень 2009 року перевезено понад 1,4 млн. тонн вантажів та 6,5 млн. пасажирів.

За сумлінну працю в галузі автомобільного транспорту, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята найкращих працівників транспортного комплексу нагороджено відзнаками Міністерства транспорту та зв’язку України, Державтотрансадміністрації, обласної державної адміністрації та обласної ради.