back

Відбулося засідання постійної комісії з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності

26-12-2013 | 12:30

26 грудня перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Стрілець провів засіданні постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності, у якому взяли участь заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та начальник управління комунального майна обласної ради Володимир Сидоренко.

Згідно з порядком денним депутати розглянули питання про стан надходження платежів від приватизації та відчуження майна спільної власності територіальних громад області у 2013 році. Зокрема, у поточному році від відчуження майна комунальної власності до обласного бюджету надійшло 3 232 555 грн. У тому числі від приватизації будівлі овочесховища з надбудовою клінічної лабораторії, що розташована за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 211-б в сумі 728 211 грн., об’єктів нерухомості (разом із земельною ділянкою), які знаходяться за адресою: м. Чернігів, вул.Чернишевського, 33, в сумі 706 411 грн., нежитлових будівель (разом із земельною ділянкою), які знаходяться за адресою: м. Чернігів, проспект Перемоги, 131, в сумі 1 797 933 грн.

Крім того, комісією розглянуто низку питань щодо встановлення зменшеного розміру орендної плати установам та організаціям, які орендують приміщення комунальної власності області, а також інші поточні питання, за результатами розгляду яких прийняті відповідні рекомендації.


За повідомленням управління комунального майна обласної ради