back

Нарада з питань підготовки та проведення виборів Президента України

10-11-2009 | 16:29

Питання матеріально-технічного забезпечення окружних виборчих комісій розглядалося 10 листопада в облдержадміністрації на нараді щодо забезпечення дотримання органами виконавчої влади вимог виборчого законодавства та стану виконання Указу Президента України від 16.10.2009 №832/2009 в період підготовки та проведення виборів Президента України 17 січня 2010 року.

За словами заступника керівника апарату облдержадміністрації Івана Коробки згідно Закону України «Про вибори Президента України» та Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення виборів Президента України з 27 листопада повинні розпочати роботу окружні виборчі комісії.

На сьогодні визначено приміщення де будуть працювати окружні комісії. Всі окружні комісії забезпечені необхідними меблями та інвентарем згідно Постанови Центральної виборчої комісії від 2 листопада 2009 року № 246. До 25 листопада всі без виключення окружні виборчі комісії будуть забезпечені телефонним зв’язком, необхідною комп’ютерною та оргтехнікою, згідно з нормами, визначеними вищезазначеної Постанови ЦВК.