back

Президент провів зустріч із кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій

24-12-2013 | 15:10

Президент України Віктор Янукович провів зустріч із кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій. Під час зустрічі Президент окреслив своє бачення поточної ситуації в Україні та завдання щодо роботи в напрямку модернізації країни.

Віктор Янукович наголосив, зокрема, на важливості ефективного розвитку територій та їх економічного зростання. «Хотів би вам побажати, щоб ви по-господарськи подивились на ті регіони, в яких ви будете працювати, - на структуру економіки цих регіонів, побачили конкурентні переваги», - сказав він. Механізмом для реалізації цього завдання, на переконання Глави держави, має стати державно-приватне партнерство, сприяння розвитку соціально відповідального бізнесу.

«Ви повинні разом працювати над покращенням умов життя людей», - підкреслив Віктор Янукович.

За його словами, йдеться, насамперед, про створення належних умов у медичних, навчальних закладах. «Соціальна сфера повинна бути під вашим пильним наглядом», - підкреслив Глава держави.

Президент також наголосив на необхідності співпраці з громадськістю, постійного щотижневого інформування населення щодо роботи місцевої влади та обов'язкового спілкування з громадянами.

Віктор Янукович підкреслив важливість організації щотижневого графіку прийому громадян і спільного пошуку шляхів вирішення проблемних ситуацій. «Це дуже важлива складова вашої роботи», - зазначив Глава держави.

Президент побажав кандидатам на посади голів районних державних адміністрацій успішної роботи і привітав їх з наступаючими новорічними святами. Глава держави побажав їм працювати так, «щоб люди завжди відчували, що влада діє і здатна діяти ефективно. Це все буде залежати тільки від вас», - підкреслив він.