back

Регіональні галузеві ради підприємців розпочали роботу

25-09-2009 | 16:32

25 вересня за участю заступника голови облдержадміністрації, координатора співпраці з галузевими радами підприємців Наталії Білоус відбулось організаційне засідання регіональних галузевих рад підприємців з питань торгівлі та реального сектору економіки, створених розпорядженням голови облдержадміністрації від 28.08.2009р. №281 ”Про утворення регіональних галузевих рад підприємців” на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21 травня 2009 року №518 із числа представників, делегованих місцевими галузевими радами.

На засіданні було розглянуто стан виконання в області вимог відповідної постанови та шляхи подальшої її реалізації, обрано керівний склад рад, утворено колегію регіональних рад підприємців для опрацювання спільних питань, вирішення загальних проблем у сфері підприємництва.

Члени регіональних галузевих рад обговорили подальші напрями роботи, зокрема, здійснення моніторингу проблемних питань у відповідних галузях для їх винесення на порядок денний чергових засідань рад, що проводитимуться не рідше одного разу на три місяці.

Також на колегії галузевих рад підприємців було обрано представника до складу Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України – Ніну Мефодіївну Якович, голову регіональної галузевої ради підприємців з питань реального сектора економіки, генерального директора ВАТ “Корюківська фабрика технічних паперів”.