back

Державні службовці облдержадміністрації та райдержадміністрацій успішно пройшли атестацію

23-12-2013 | 15:50

23 грудня перший заступник голови облдержадміністрації Микола Стрілець провів нараду з керівниками структурних підрозділів та начальниками відділів апарату облдержадміністрації, на якій проаналізували результати атестації державних службовців.

Як зазначалося, в ході атестації було забезпечено об’єктивний розгляд і професійна оцінка діяльності державних службовців. В цілому, переважна більшість державних службовців облдержадміністрації та райдержадміністрацій відповідають займаним посадам. Так, з 1720 службовців, які підлягають атестації в поточному році, таку оцінку отримали 1688 осіб, відповідають займаній посаді за певних умов – 31 особа, не відповідає займаній посаді – одна особа.

За результатами атестації двом головам райдержадміністрацій (Бобровицької, Менської) та керівнику Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації вказано на необхідність забезпечення системності в роботі, підвищення вимогливості до себе та підлеглих під час реалізації наданих повноважень та виконанні, покладених на Управління завдань.

Під час наради Микола Стрілець акцентував увагу присутніх на забезпеченні виконання рішень і рекомендацій атестаційних комісій, підвищенні ділових якостей і професійної компетенції державних службовців, суворому дотриманні Конституції та законів України.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації