back

До Дня працівників міліції України

18-12-2009 | 10:49

20 грудня відзначатиметься День працівників міліції України. З нагоди свята в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка відбулися урочисті збори за участю керівництва області, міста та керівників правоохоронних органів.

Працівників та ветеранів органів внутрішніх справ Чернігівщини привітала заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус.

«Сьогодні, напередодні Дня міліції України, мені приємно привітати тих, хто за покликом власних сердець обрав для себе нелегку, мужню та вкрай важливу для суспільства професію - захищати життя людей, права і свободи громадянина, інтереси держави і суспільства від протиправних посягань, вести боротьбу із злочинністю, охороняти громадський порядок та забезпечувати громадську безпеку.

Приємно відзначити, що працівники органів внутрішніх справ повсякденно демонструють високий професіоналізм та мужність, не шкодуючи сил і здоров’я, нерідко ризикуючи власним життям заради життя інших, сумлінно виконують свій громадянський обов’язок» - сказала Наталія Василівна.

Заступник голови облдержадміністрації висловила щиру вдячність всім працівникам та ветеранам міліції за самовіддану працю, побажала їм мужності, витримки й наснаги, удачі і професійних успіхів та вручила відзнаки облдержадміністрації.

Працівників та ветеранів органів внутрішніх справ також привітали: начальник управління МВС України в Чернігівській області Іван Катеринчук, заступник голови обласної ради Олег Обушний та Чернігівський міський голова Олександр Соколов.