back

Віктор Янукович нагородив жінок Чернігівщини

09-03-2010 | 12:42

6 березня 2010 року в Адміністрації Президента України відбулася церемонія вручення державних нагород та присвоєння почесних звань з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Президент України Віктор Янукович вручив відзнаки і свідоцтва про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» 39-ти українським жінкам. Серед нагороджених були три представниці Чернігівської області.

Указом Президента України №291 від 04.03.2010 орденом княгині Ольги ІІІ ступеня нагороджена Сидоренко Валентина Миколаївна, мати-вихователь дитячого будинку сімейного типу з м. Чернігова.

Також відповідно до Указу Президента України № 294 від 05.03.2010 за материнську самовідданість, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей почесне звання України «Мати-героїня» присвоєно багатодітним матерям з м. Чернігова Бабенко Тетяні Борисівні та Замай Валентині Павлівні. Тетяна Борисівна виховує п’ятеро дітей, а Валентина Павлівна – шестеро.

Президент України Віктор Янукович тепло привітав жінок з отриманням державних нагород та Міжнародним жіночим днем.

Управління у справах сім’ї та молоді