back

Не можна будувати політику на протистоянні - Президент

13-12-2013 | 18:10

Політика протистояння не сприяє побудові гідного майбутнього держави, переконаний Президент України Віктор Янукович.

«Нам ні в якому разі не можна ні в нашій країні, ні за її межами, будувати політику на протистоянні чи на протиставленні», - сказав Глава держави під час засідання Загальнонаціонального круглого столу «Об’єднаємо Україну», додавши, що необхідно шукати шляхи об’єднання суспільства.

На його переконання, побудувати сильну країну можливо лише за умови об’єднання зусиль всіх гілок влади та громадськості. «Побудувати нову країну зможемо тільки тоді, коли будемо працювати так, як це робили наші батьки, а не битися», - сказав Віктор Янукович.

Президент вкотре наголосив, що Україна й далі рухатиметься шляхом європейської інтеграції. «Європейській інтеграції немає альтернативи. Європейським принципам, європейським стандартам - немає альтернативи», - підкреслив він.

На переконання Глави держави, рухатися в цьому напрямку наша держава зможе лише за наявності міцного економічного підґрунтя. «Я переконаний, що сильна економіка, сильна держава дасть нам можливість далі рухатися шляхом розвитку», - зазначив він.

«Я звертаюся до наших громадян, які стоять на Майдані, на всіх майданах – заспокоїтися і припинити протистояння. Протистояння ніколи не приводили ні до чого хорошого. Я прошу заспокоїтися і дати можливість політикам, владі, опозиції разом вийти з цієї ситуації», - наголосив Президент.


Прес-служба Президента України Віктора Януковича