back

Працівників судів області привітали з професійним святом

12-12-2013 | 15:08

12 грудня з нагоди професійного свята – Дня працівників суду в апеляційному суді відбулися урочисті збори, в яких взяли участь в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Юрій Музика, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, керівники силових структур та відомств, представники суддівського корпусу та працівники судів області.

Вітаючи зі святом присутніх, Юрій Музика зазначив, що у громадянському суспільстві суд є дієвим механізмом захисту прав і свобод людини та інтересів держави.

«Президент України Віктор Янукович бачить основним завданням держави побудову судової системи з висококваліфікованими суддями, які будуть приймати рішення на підставі закону та керуючись верховенством права. Саме від наполегливої та самовідданої праці суддівського корпусу держави залежить збереження в суспільстві стабільності, миру та спокою», - підкреслив в.о. заступника голови облдержадміністрації.

За дорученням голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка, з нагоди свята, Юрій Музика вручив відзнаки кращим служителям Феміди області.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації