back

Всі зусилля - на освоєння коштів Стабілізаційного фонду

16-09-2009 | 08:19

15 вересня заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус провела робочу нараду зі структурними підрозділами облдержадміністрації. Йшлося про організацію роботи із забезпечення освоєння коштів, виділених на об’єкти будівництва за рахунок Стабілізаційного фонду державного бюджету на 2009 рік.

На нараді було обговорено проблемні питання, які виникають під час проведення комплексної експертизи об’єктів, що фінансуються за рахунок Стабілізаційного фонду, відведення земельних ділянок під будівництво таких об’єктів. Також розглянуто стан технічного нагляду за їх будівництвом, освоєння коштів обласного бюджету, результати розгляду проектів з енергозбереження, направлених до Міністерства з питань житлово-комунального господарства України, фінансування дорожнього будівництва в 2009 році.

Як наголосила Наталія Білоус, підбиваючи підсумки наради, усім службам та управлінням потрібно докласти максимум зусиль, щоб кошти Стабілізаційного фонду, які надходять в область, були освоєні вчасно. Запорука цього – швидка та злагоджена праця.